Nyinflyttad i hus med Sector Alarm – vad ska jag göra?

Nyinflyttad i hus med Sector Alarm – vad ska jag göra?

Dela inlägg

Ska du flytta in i en bostad som redan har Sector Alarm? Den här artikeln ger dig tips på alternativ och svarar på frågor om möjligheten att använda Safelands uppskattade larmtjänster.

Kan jag koppla upp larmsystemet till Safelands tjänster?

Sector Alarm har ett operatörslåst larmsystem. Samtliga komponenter är låsta till Sector Alarm och går inte att återanvända utan aktivt abonnemang.

Är alla enheter värdelösa utan abonnemang?

Hela inbrottslarmet och det uppkopplade systemet är utan funktion. Sector Alarm är ett 100%-igt hyrsystem och du har ingen nytta av det.

Vad rekommenderar ni att jag gör?

Sector Alarm ger dig ett val att återaktivera larmsystemet. Det är viktigt att förstå att ett avtal som är hyravtal, de ges rätt att höja priserna. Det är ofta betydligt dyrare med larmcentral och väktartjänst med Sector Alarm än vad det är med hemlarm som inte är operatörslåsta.

Vi rekommenderar att du ersätter larmsystemet med ett friköpt larmsystem utan månadskostnad. Det är en högre kostnad inledningsvis, men det återbetalar sig fort. Dessutom har larmsystemet från Safeland ett mycket bra andrahandsvärde, vilket gör inköpet till en investering.

Ett larmsystem från Safeland går att ansluta till Safelands, eller annan operatörs, larmtjänster. Kostnaden för larmcentral/väktartjänst det är 125 kr/månad, oavsett hur många komponenter som finns i larmsystemet.

Hur väljer jag ett nytt larmsystem?

Det är inte svårt att välja ett nytt larmsystem. Du vet redan vilka enheter som används i det befintliga larmsystemet. Välj motsvarande komponenter på denna guiden här ->

Du kan välja en av Safelands auktoriserade installatörer monterar larmet hos dig, alternativt göra det själv med en app. Det är enkelt att montera på egen hand. Det går att återanvända hål från det tidigare larmsystemet. Hör av dig till Safeland om du har frågor.

Mer läsning

Dela inlägg

Kundvagn0
Din kundvagn är tom!
Fortsätt handla